Sälj med oss


Information ang nya rutiner för inlämning

Vi blir mer noggranna i urvalet av kläder och saker. Detta för att vi ska kunna hålla en hög standard och tillgodose våra kunders behov och efterfrågan.

Läs därför gärna igenom hela texten innan inlämning.

Vi tar emot fina, nytvättade barnkläder, damkläder, skor, väskor, vissa accessoarer och inredning på kommission.

Inlämningen är öppen på tisdagar och onsdagar och man kan utöver dessa dagar boka en tid för att lämna på annan dag.

I normalfallet går vi inte igenom sakerna vid inlämningstillfället, du ger oss då rätten att välja ut det som ska säljas eller skänkas vidare. Om plagg är noppiga, fläckiga, för slitna eller har hål sorteras det bort. Det som inte uppfyller kraven skänks direkt till välgörenhet eller textilåtervinning och kan ej hämtas åter!  Gå därför igenom sakerna innan du lämnar in till oss och välj ut sådant som du själv kan tänka dig att köpa. Tack!

 

BABY, BARN OCH UNGDOM

👶🏻 I de minsta storlekarna dvs nyfödd upp till 74/80 lämnas max 20 plagg. 

👧🏻I storlekarna 86/92-122/128 gäller en papperspåse. 

I de stora barnstorlekarna 134-170 tar vi endast in märkeskläder såsom Adidas, Nike, Gant, Ralph Lauren, Sail Racing, Tommy Hilfiger och Levis. Det är mer efterfrågat med sportkläder och hoodies än finkläder i dessa åldrar hos oss. En papperspåse. 

 

LEKSAKER & BARNRUMSINREDNING 

Leksaker, skor och barnrumsinredning ska vara rengjord och om leksaken behöver batteri ska detta finnas i. Leksaker går bra att lämna utan gräns för antal så länge allt är i fint skick och fungerande. Spel och pussel måste vara rena och kompletta!

Vi tar EJ emot använda badleksaker, matartiklar, toalettartiklar såsom ex pottor.

Barnkläderna eller sakerna finns hos oss i 60 dagar och det som inte säljs skänks därefter vidare om inget annat avtalats.

 

DAM OCH INREDNING

 Vi tar tar in det som känns modernt och aktuellt just nu, oftast betyder det att de är inköpta de senaste åren. Vi blandar märkeskläder med fina plagg från kedjorna, bland annat designsamarbeten och annat som ofta efterfrågas hos oss. Vi tar in mellan 10-20 plagg i mkt gott skick per inlämning/månad.

Skor behöver vara rengjorda. Väskor, accessoarer och inredning likaså.

Några exempel på efterfrågad inredning är vaser, krukor, lampor och ljusstakar. Om du är osäker på vad vi tar emot så skriv till oss eller skicka bilder via Instagram. Vi tar ej emot köksmaskiner och köksredskap.

Kläderna eller sakerna finns hos oss i 60 dagar och det som inte säljs skänks därefter vidare om inget annat avtalats.

 

PENGARNA

Du som kund får 30-40% av försäljningspriset när varorna är sålda och du kan använda dessa för att handla nya saker i vår butik eller be om att få det utbetalt via bankkonto.

 TIPS

Är du ute efter största möjliga vinst eller snabba pengar så rekommenderar vi att du säljer på egen hand. Cirkus tillhandahåller en tjänst som ska underlätta återanvändning och att fina saker får längre liv, för miljön och framtiden. ♻️

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Snabbaste vägen för det är via instagram eller Facebook. Det går även bra att mejla och adressen är info@cirkussecondhand.

Tack till alla våra kunder som handlar och säljer via oss! ♻️