Villkor


WEBBUTIKEN UPPDATERAS INTE FÖR TILLFÄLLET, VÄLKOMMEN ATT HANDLA I VÅR BUTIK I MALL OF SCANDINAVIA OCH PÅ ÖSTERVÄGEN 28 I SOLNA

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. 

Leverans/Frakt

Du som kund har tre olika alternativ gällande leverans

  • Upphämtning i Solna, utan kostnad
  • Utkörning lokalt i Solna med omnejd (inom 20 km), 29 kr, vid köp över 250 kr (gäller endast tisdagar 19-20 med reservation för ändringar)
  • Hemskickat, leveranstiden är ca 2-5 dagar, och kostar 49 kr porto. 

Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms om annat ej anges. Vi reserverar oss för prisändringar som feltryck samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Ångerrätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Vid nyttjande av din ångerrätt:

  • Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till info@cirkussecondhand.se. I ditt meddelande ska namn, din adress, e-postadress, samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.
  • Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.
  • Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas väl paketerade eller i ursprunglig förpackning.
  • På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

 

Produktinformation

Vi garanterar inte att bilderna alltid återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, ljus och fotokvalitet. 

Om Cirkus Second Hand

Företaget har sitt säte i Solna. Vill du komma i kontakt med oss, skicka gärna ett mail till info@cirkussecondhand.se.